Keurmerken en certificeringen

Keurmerken en certificeringen

Sinds mei 2014 is W&R beveiliging in het bezit van 3 keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Daarnaast zijn wij in het bezit van het ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en OHSAS 18001 certificaat. Een dergelijk aantal keurmerken en certificering is uniek in de beveiligingsbranche.

keurmerk beveiliging

Keurmerk Beveiliging

Keurmerk voor het beveiligen van bedrijven door middel van o.a. objectbeveiliging, toegangscontroles, alarmopvolging en mobiele surveillance. Het doel is het het bewaken van de veiligheid van personen en goederen en voorkomen van verstoring van de orde en rust op (bedrijven)terreinen en in gebouwen.

keurmerk evenementenbeveiliging

Keurmerk Evenementenbeveiliging

Keurmerk voor het uitvoeren van het beveiligingsbeleid op evenementen en festivals. Er wordt een risicoanalyse en beveiligingsplan door ons opgesteld voor evenementen. Dit keurmerk wordt steeds vaker als vereiste gesteld door gemeentes. Lees hier meer over in het artikel: Toenemende vraag naar evenementenbeveiligingskeurmerk

keurmerk horecabeveiliging

Keurmerk Horecabeveiliging

Keurmerk voor beveiligingsorganisaties die bezoekers en personeel van een horecagelegenheid beveiligen. Naast dit keurmerk onderscheiden wij ons op het gebied van horecabeveiliging uiteraard ook door het inzetten van "proactieve gastvrije beveiliging".
iso 9001 certificaat

ISO 9001 Certificaat

Een wereldwijd gehanteerd certificaat dat beschrijft welke managementtechnieken een bedrijf nodig heeft om te zorgen dat deze kan voldoen aan de wensen en eisen van de klant.
iso 14001 certificaat

ISO 14001 Certificaat

ISO 14001 is een internationale norm voor een milieumanagementsysteem. ISO 14001 stelt enkele belangrijke eisen aan de resultaten. Namelijk continue verbetering van de prestaties en het beschermen van het milieu. Beheersing van de risico’s voor het milieu als gevolg van de activiteiten van de organisatie. En minimaal voldoen aan de van toepassing zijnde wettelijke eisen.
ohsas 18001

OHSAS 18001

OHSAS 18001 is een internationale norm met eisen voor een arbo managementsysteem. De vereiste resultaten die bij dit managementsysteem horen zijn: continue verbetering van arbeidsomstandigheden, beheersing van de risico’s van arbeidsactiviteiten en uiteraard voldoen aan de wettelijke eisen.
iso_26000

ISO 26000

ISO 26000 is een internationale richtlijn voor de maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven en organisaties. Wij zijn het eerste beveiligingsbedrijf in Nederland waarvan het MVO beleid door NEN is getoetst volgens de ISO 26000 richtlijnen.
ecabo erkend leerbedrijf

ECABO - Erkend Leerbedrijf

Een beveiliger wordt je niet zomaar. Daarvoor heb je kennis en ervaring nodig. Wij zijn van mening dat een stage een belangrijk moment is om opgedane kennis om te zetten in ervaring. Daarom begeleiden wij, als ECABO Erkend Leerbedrijf, sinds enkele jaren leerlingen van de opleiding Beveiliging tijdens hun stage.

Meer weten over onze keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche, ons ISO 9001 certificaat of over ISO 26000? Neem vrijblijvend contact met ons op.