beveiliging industrie logistiek

Industrie en logistiek

TransportbeveiligingHorecabeveiligingMobiele surveillanceObjectbeveiligingPortofoonverhuurTerreinbewakingVerkeersregelaars

Wij verzorgen de beveiliging van bedrijven in de logistieke en industriële sector. Dit zijn bijvoorbeeld transportbedrijven, distributiecentra en bedrijven in de voedingsindustrie en maakindustrie. Onze beveiligers zorgen voor een gastvrije ontvangst van uw bezoekers en zijn daarnaast verantwoordelijk voor de veiligheid binnen uw bedrijf. Zij dat zorgen dat bedrijfsprocessen continue en veilig blijven draaien.

Proactieve Gastvrije beveiliging

Wij hanteren een unieke beveiligingsaanpak. Namelijk Proactieve Gastvrije beveiliging. Hierbij is ons motto ‘beter voorkomen, dan genezen’. Onze beveiligers zijn getraind om afwijkend gedrag en bijbehorende situaties tijdig te herkennen en in te grijpen. Dit ingrijpen wordt bij voorkeur gedaan door middel van communicatie, waardoor incidenten worden voorkomen. Maar wanneer nodig treden onze beveiligers kordaat en assertief op.

Beveiliging voor industriële en logistieke branche

Een overzicht van beveiligingstaken die wij uit handen nemen.

Receptiediensten

Verwelkomen, registreren en identificeren van bezoekers.

Toegangscontrole

Registreren, controleren en/of identificeren van medewerkers, bezoekers en voertuigen.

Camera-monitoring

Voor het tijdig opsporen van afwijkend gedrag en situaties. Wij beschikken ook over een eigen commandowagen en cameraobservatiesysteem.

Mobiele surveillance

Voor een razendsnelle alarmopvolging en het bewaken van terreinen en gebouwen.

Controlerondes

De aanwezigheid van onze beveiligers (met beveiligingshonden) in gebouwen en op terreinen heeft een preventieve werking.

Openen en sluiten van pand

Een bedrijfspand wordt op gewenste tijdstippen geopend en afgesloten door een beveiliger. Hierbij wordt het alarmsysteem aan- of uitgeschakeld en verlichting en/of apparaten aan- of uitgeschakeld.

Beveiligers met de juiste opleiding en kennis

Onze beveiligers zijn op de hoogte van AEO veiligheidsnormen. En een deel van ons team heeft een opleiding ADR (gevaarlijke stoffen) gevolgd. Daarnaast hebben wij voor een opdrachtgever onze beveiligers opgeleid tot medewerker luchtvracht. Uiteraard zijn al onze medewerkers in het bezit van een EHBO en AED diploma.

Wij het enige beveiligingsbedrijf in Nederland in het bezit van 3 keurmerken, 3 ISO en een OHSAS certificaat.