mobiele surveillance

Mobiele surveillance

Met de inzet van onze mobiele surveillance, bent u verzekerd van een razendsnelle opvolging van een (alarm)melding. Wij leveren deze surveillance dienst 24 uur per dag en 7 dagen per week. Door heel Nederland.

Onze mobiele surveillance werkzaamheden bestaan uit:

Het openen van uw pand

De surveillant zorgt ervoor dat uw bedrijfspand op tijd wordt geopend en schakelt het alarmsysteem uit, zet de verlichting en eventueel apparaten aan.

Een brand-/sluitronde

De surveillant zorgt ervoor dat het gebouw goed en veilig wordt afgesloten en dat niemand meer in het pand aanwezig is. Apparatuur die aanstaat wordt uitgeschakeld en ramen en deuren worden gesloten.

Preventief toezicht

De herkenbare aanwezigheid van onze surveillanten en onze voertuigen hebben een preventieve werking. Zodat onbevoegden aan uw pand voorbij gaan.

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging houdt in dat op verlaten momenten op bedrijventerreinen, industrieterreinen en in woonwijken surveillancewagens surveilleren. De inzet van dergelijke beveiliging heeft een sterke preventieve werking. Door samen te werken kan er worden bespaard op beveiligingskosten.

Landelijke dekking

Door ons lidmaatschap bij het CBO (Centraal Beveiligings Orgaan) kunnen wij landelijke dekking bieden op het gebied van Mobiele Surveillance en alarmopvolging. Het CBO is een organisatie bestaande uit grofweg 100 kwalitatieve beveiligingsbedrijven verspreid door het hele land die allemaal een eigen postcodegebied bedienen.