horeca

Horeca

EvenementenbeveiligingHorecabeveiligingObjectbeveiligingPortofoonverhuur

Onze gastheren en gastdames zorgen dat uw gasten en medewerkers zich welkom en veilig voelen. Wij verzorgen de horecabeveiliging voor diverse horecaondernemingen in Brabant en Limburg.

Beter voorkomen, dan genezen

Al onze beveiligers volgen een cursus Gastvrijheid. Daarom worden ze bij ons geen horecaportier genoemd. Maar gastheer of gastvrouw. Zij worden geselecteerd op hun communicatieve vaardigheden en klantvriendelijkheid. Er wordt gewerkt volgens het bekende spreekwoord: beter voorkomen, dan genezen. Zij voel exact aan wanneer zij de-escalerend op moeten treden op de prettige en ontspannen sfeer te behouden.

Keurmerk Horeca Beveiliging

De kwaliteit van onze beveilging in de horeca-branche wordt gewaarborgd door het keurmerk Horeca Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Onze medewerkers zijn in het bezit van een EHBO en AED diploma.

Beveiliging van evenementen en festivals

Steeds meer horecagelegenheden werken samen om een lokaal evenement of festival op te zetten. Wij ontzorgen deze samenwerkingen op het gebied van evenementenbeveiliging. Denk hierbij aan toegangscontrole, camera-toezicht, verkeersregelaars en hondenbeveiliging.