Beveiliging overheid

Overheid en semioverheid

EvenementenbeveiligingMobiele surveillanceObjectbeveiliging

Overheidsinstellingen en semioverheidsinstellingen ontvangen dagelijks veel bezoekers. Enkele voorbeelden van instellingen binnen de publieke sector zijn: het UWV, een gemeentehuis, de sociale dienst, een rechtbank, de waterschappen en (rijks)musea. De publieke sector is daarnaast een van de grootste werkverschaffers in Nederland. Kortom, een komen en gaan van mensen. Goede beveiliging is essentieel op deze locaties. Zodat bezoekers en medewerkers zich veilig en welkom voelen.

Waarom W&R beveiliging?

Wij hanteren een unieke beveiligingsaanpak, namelijk Gastvrije Proactieve beveiliging. Onze medewerkers zijn geselecteerd op goede communicatie vaardigheden. Wanneer zij afwijkend gedrag of een afwijkende situatie zien treden zij in een vroeg stadium op. Een escalatie proberen zij tijdig af te wenden door middel van communicatie. Al onze beveiligers volgen een cursus Gastvrijheid zodat zij de perfecte gastheer of gastvrouw zijn en bijdragen aan een prettige sfeer.

Beveiligingstaken

Wij verzorgen uiteenlopende beveiligingstaken voor instellingen en organisatie in de publieke sector. Denk hierbij aan receptiediensten, toegangscontrole, open- en sluitrondes, alarmopvolging en cameraobservatie. Onze beveiligers zijn daarnaast regelmatig actief als SUS-team in diverse gemeentes. Daarbij zorgen zij voor de veiligheid op straat in uitgaansgebieden.