beveiliging evenement

Evenementenbeveiliging

De beveiliging van een festival, feest, sportevenement, braderie, beurs of popconcert? Wij hebben ervaring in de beveiliging van diverse groot- en kleinschalige evenementen.

Ieder evenement is anders en vraagt om een andere aanpak. Daarom stemmen wij onze beveiligingsdiensten af op uw specifieke wensen en behoeften. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat graag met meedenkt en werk uit handen neemt.

Beveiligingsplan

Allereerst maken wij een plan van aanpak, passend bij de aard van het evenement. Dit beveiligingsplan is voor u relevant als het gaat om het verkrijgen van de vereiste vergunningen. Onze evenementenbeveiligers zorgen vervolgens voor een veilig verloop van uw evenement en werken volgens het beveiligingsplan.

Onze gediplomeerde en ervaren evenementenbeveiligers zijn representatief en gastvrij en zorgen dat uw evenement succesvol en ordelijk verloopt zodat uw gasten zich veilig voelen. Onze beveiligers zijn discreet aanwezig en treden vriendelijk maar doortastend op. Ze zijn op elkaar ingespeeld en werken samen als een team. Voor onderlinge communicatie beschikken zij over een eigen portofoonnet en uiteraard eigen mobiele telefoons.

Onze beveiligers zijn breed geschoold en kunnen rondom een evenement ook worden ingezet bij: parkeerbeheer, begeleiden van bezoekersstromen, kaartcontrole, kaartverkoop, EHBO hulpverlening, controle met drugshonden en het regelen van verkeer.

Camera observatie systeem

Om een totaaloverzicht op drukke evenementen te houden werken wij graag met ons camera observatie systeem i.c.m. onze commandowagen. Vanuit deze wagen kan een evenementenbeveiliger alles in de gaten houden en zijn collega's op het terrein aansturen.

Eisen vanuit gemeentes en overheidsinstanties

De security van een evenement is geen overdreven luxe, maar tegenwoordig een must. Uw evenement moet een succes worden en de beveiliging moet u zonder zorgen uit handen kunnen geven aan een kwalitatief, betrouwbaar en bovenal gecertificeerd beveiligingsbedrijf.

Daarnaast vereisen steeds meer gemeentes en verzekeraars dat een ingehuurd beveiligingsbedrijf voldoet aan specifieke keurmerken en certificeringen. Wij voldoen aan deze eisen gesteld vanuit gemeentes, overheidsinstanties en verzekeringsmaatschappijen.

W&R beveiliging is in het bezit van het keurmerk Evenementenbeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit keurmerk is een kwaliteitssysteem waarmee het serviceniveau en de kwaliteit van de dienstverlening gemeten wordt. Naast het keurmerk Evenementenbeveiliging zijn wij in het bezit van het keurmerk Beveiliging, keurmerk Horecabeveiliging en het ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en OHSAS 1800 certificaat.