beveiliging van transport

Transportbeveiliging

Dagelijks rijden er duizenden vrachtwagens over de weg. Enkele daarvan vervoeren kostbare goederen (zoals elektronica of medicijnen). Steeds vaker worden vrachtwagenchauffeurs van vrachtwagens, met daarin kostbare goederen, overvallen. Of het zeil van de vrachtwagen worden opengesneden of deuren worden opgebroken en worden de goederen meegenomen.

Wij begeleiden transport met waardevolle goederen van begin- tot eindpunt. Nationaal en internationaal. Criminelen krijgen geen kans om toe te slaan.

Transportbewaking

Het transport met kostbare lading wordt gevolgd met onopvallende personenwagens. De volgauto(‘s) beschikken over een GPS autovolgsysteem, camerasysteem, paniekknop en een uitgebreid communicatiesysteem. Bij een incident treden onze beveiligers kordaat op en worden lokale instanties ingeschakeld.

Ook tijdens rustpauzes voor de chauffeur(s) houden wij de vrachtwagen of ander transportmiddel nauwlettend in de gaten. Bij internationaal transport zijn onze beveiligers uiteraard op de hoogte van lokale wetten, regelgevingen en instanties.