bouw beveiliging

Bouwbeveiliging

TransportbeveiligingMobiele surveillanceObjectbeveiligingPortofoonverhuurTerreinbewakingVerkeersregelaars

Bouwplaatsen zijn s‘ avonds en ‘s nachts aantrekkelijke locaties voor criminelen en vandalen. Zij kunnen ongemerkt en ongezien hun gang. Bouwmaterialen en machines worden ontvreemd en apparaten of huizen in aanbouw worden vernield. Deze bedrijfsschade beperkt zich niet alleen tot materiële schade. De gevolgschade is dikwijls veel groter. Denk aan het niet tijdig opleveren van bouwprojecten en uren van werknemers die niet vooruit kunnen.

Bouwplaatsbeveiliging

Wij beschikken over een draadloos camera monitoring systeem en commandowagen. Veel observatiesystemen zijn bekabeld. Dit kan problematisch zijn omdat niet elke bouwplaats beschikt over voldoende stroompunten. Daarnaast gaan kabels tijdens bouwwerkzaamheden nogal eens kapot. Of de kabels worden doelbewust stuk gemaakt door vandalen of criminelen. Hierdoor werkt het monitoring systeem niet meer. Ons camerasysteem is voorzien van noodstroom, zodat dit systeem altijd functioneert.

De beveiligingscamera’s kunnen d.m.v. pneumatisch bediening tot op 10 meter hoogte worden gebracht. Hierdoor is altijd een compleet overzicht van de bouwplaats. Naast ons camerasysteem leveren wij ook diensten als verkeersregelaars, toegangscontroles en mobiele surveillance.