objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging zorgt ervoor dat uw bedrijf of organisatie is beveiligd tegen diefstal, vandalisme en fraude. Deze vorm van bedrijfsbeveiliging bestaat uit diverse verantwoordelijkheden zoals: toegangscontrole, receptiediensten, openingsrondes, controle op in- en uitgaande goederen, mobiele surveillance, cameratoezicht houden en alarmopvolging. Maar hieronder valt ook collectieve beveiliging. Dit is de beveiliging van industrie- en bedrijventerreinen.

Gastvrije en proactieve objectbeveiliging

W&R beveiliging heeft als een van de eerste beveiligingsbedrijven in Nederland 'proactieve gastvrije beveiliging' geïntroduceerd. Wij vinden het belangrijk dat onze beveiligers bijdragen aan een prettige sfeer in uw bedrijf. Wij proberen te handelen om een incident te voorkomen i.p.v. te handelen na een incident. Daarnaast staat gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel, wij handelen vanuit de overtuiging “wie goed doet, goed ontmoet”. Al onze beveiligers hebben een cursus Gastvrijheid gevolgd en zijn in het bezit van een BHV en AED diploma.

Steeds meer verzekeraars stellen als eis dat een ingehuurd beveiligingsbedrijf is gekwalificeerd en voldoet aan kwaliteitscertificering. Wij zijn het enige beveiligingsbedrijf in Nederland in het bezit van 3 keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche, 3 ISO certificaten en een OHSAS certificaat.