Horeca Beveiliging en Horeca Portiers - Brabant en Limburg

Horecabeveiliging

De horecaportiers van W&R beveiliging, zijn het visitekaartje voor uw horeca onderneming.

Goede sfeer en een veilig gevoel

Als horecaondernemer streeft u een goede sfeer en een warme uitstraling na binnen uw horecagelegenheid. Vervelend en agressief gedrag horen niet bij een goede sfeer. Dergelijk gedrag zorgt voor een onveilig gevoel bij andere gasten. Dit moet worden voorkomen want het creëert een negatief beeld over uw horecazaak en brengt hierdoor schade toe.

De ervaren horecaportiers van W&R beveiliging zorgen ervoor dat uw gasten en personeel zich welkom en veilig voelen. Onze portiers blijven op de achtergrond en hebben als prioriteit om de-escalerend op te treden bij calamiteiten. Bij hun optreden zullen zij vriendelijkheid en respect voor de aanwezige gasten niet uit het oog verliezen.

Representatieve gastheren

Wij zijn ons ervan bewust dat onze beveiligers niet alleen horecaportiers zijn, maar ook uw gastheren. Daarom onderscheiden zij zich door een representatief voorkomen en beschikken over goede verbale capaciteiten.

Een voordeel van de inzet van horeca beveiligers is dat het vaak een preventieve werking met zich mee brengt.

Keurmerk Horeca Beveiliging

Onze kennis en kwaliteit t.a.v. horeca beveiliging wordt gewaarborgd door het keurmerk Horeca Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche.

Noord-Brabant en Limburg

Onze horecaportiers verwelkomen wekelijks gasten bij diverse horecalocaties in de provincies Brabant en Limburg. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek voor de beveiliging van uw horeca onderneming.