Beveiliging in Brabant

Beveiliging in Brabant

W&R beveiliging is een beveiligingsbedrijf dat werkzaam is in Noord-Brabant. Onze gedegen ervaring en specialistische kennis in de beveiligingsbranche zorgen ervoor dat wij met veel klanten al jaren samenwerken. Onze gemotiveerde beveiligers zijn er op gericht om preventief en de-escalerend op te treden. Maar weten dankzij hun gedegen opleiding en praktijkervaring exact hoe zij moeten optreden bij calamiteiten zoals alarmmeldingen, inbraak, vandalisme en diefstal. Zo zorgen wij voor de veiligheid van uw eigendommen, personeel en gasten.

Objectbeveiliging Brabant

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf in Brabant 24/7 wordt beveiligd tegen inbraak, diefstal, fraude en vandalisme. Onze objectbeveiligers worden bij diverse bedrijven ingezet voor toegangscontrole, brand- en sluitrondes, receptiediensten, alarmopvolging, controlerondes en collectieve beveiliging. Meer informatie over objectbeveiliging.

Mobiele surveillance in Brabant

De beveiliging van uw bedrijfspand, kantoor(gebouw) of bedrijventerrein in Brabant geeft u met een gerust hart uit handen aan onze mobiele surveillance dienst. Onze mobiele surveillanten treden op bij calamiteiten en zorgen ervoor dat u ’s nachts u bed niet uit hoeft te komen. Meer informatie over mobiele surveillance.

Evenementen beveiliging

Een evenement als een festival, beurs, concert, braderie of sportevenement in Brabant gepland staan? W&R beveiliging heeft ervaring in het beveiligen van groot- en kleinschalige evenementen. Ieder evenement is uniek en vraagt om beveiliging op maat. Wij denken graag met u mee en stellen een beveiligingsplan op voor uw evenement. Wij zijn in bezit van het keurmerk Evenementenbeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Meer informatie over evenementen beveiliging.

Horeca beveiliging in Brabant

De inzet van horecaportiers brengt een preventieve werking met zich mee. Onze horeca beveiligers zorgen ervoor dat uw gasten en medewerkers zich welkom en veilig voelen. Zij blijven op de achtergrond en treden de-escalerend op bij vervelende incidenten. Onze horecaportiers zijn representatief en beschikken over goede verbale capaciteiten. Daarmee treden zijn naast beveiliger ook op als gastheer. Meer over horeca beveiliging.

Drie keurmerken en ISO certificaat

Wij zijn in het bezit van maar liefst 3 keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche: Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Evenementenbeveiliging en Keurmerk Horecabeveiliging. Daarnaast beschikken wij over het ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 certificaat en voldoen aan ISO 26000. Meer informatie over onze keurmerken en certificeringen.

Meer informatie over bovenstaande beveiligingsdiensten of op zoek naar een andere vorm van beveiliging?

Neem contact met ons op, wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.