Beveiliging van Evenementen - Nederland

Evenementenbeveiliging

De beveiliging van een festival, feest, sportevenement, braderie, beurs of popconcert? Wij hebben ervaring in de beveiliging van diverse groot- en kleinschalige evenementen.

Meer dan alleen beveiligen

Ieder evenement is anders en vraagt om een andere aanpak. Daarom stemmen wij onze beveiligingsdiensten af op uw specifieke wensen en behoeften. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat graag met u meedenkt en werk uit handen neemt.

Allereerst maken wij een plan van aanpak, passend bij de aard van het evenement. Dit beveiligingsplan is voor u relevant als het gaat om het verkrijgen van de vereiste vergunningen. Onze evenementenbeveiligers zorgen vervolgens voor een veilig verloop van uw evenement en werken volgens het beveiligingsplan.

Onze evenementenbeveiligers

Onze gediplomeerde en ervaren evenementenbeveiligers zijn representatief en gastvrij en zorgen dat uw evenement succesvol en ordelijk verloopt zodat uw gasten zich veilig voelen. Onze beveiligers zijn discreet aanwezig en treden vriendelijk maar doortastend op.

Ze zijn op elkaar ingespeeld en werken samen als een team. Voor onderlinge communicatie beschikken zij over een eigen portofoonnet en uiteraard eigen mobiele telefoons.

Onze beveiligers zijn breed geschoold en kunnen rondom een evenement ook worden ingezet bij: parkeerbeheer, begeleiden van bezoekersstromen, kaartcontrole, kaartverkoop en EHBO hulpverlening.

Keurmerk Evenementenbeveiliging

De security van een evenement is geen overdreven luxe, maar tegenwoordig een must. Uw evenement moet een succes worden en de beveiliging moet u zonder zorgen uit handen kunnen geven aan een kwalitatief, betrouwbaar en bovenal gecertificeerd beveiligingsbedrijf.

W&R beveiliging is in het bezit van het Keurmerk Evenementenbeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit keurmerk is een kwaliteitssysteem waarmee het serviceniveau en de kwaliteit van de dienstverlening gemeten wordt. Er zijn steeds meer gemeentes die vereisen dat er wordt samengewerkt met een beveiligingsbedrijf dat in het bezit is van dit keurmerk.

Naast het keurmerk Evenementenbeveiliging zijn wij in het bezit van het keurmerk Beveiliging, keurmerk Horecabeveiliging en het ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en OHSAS 1800 certificaat.

Wij verzorgen de beveiliging van uw evenement niet alleen in Noord-Brabant en regio Uden/Oss/Veghel, maar in heel Nederland.

Meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek.