winkelbeveiliging en winkelsurveillance

Winkelbeveiliging & winkelsurveillance

Wij ontzorgen winkels, retailketens en winkelcentra op het gebied van beveiliging. Dit doen wij o.a. door de inzet van winkelbeveiliging, winkelsurveillance en mobiele surveillance.

Preventieve werking

Onze ervaring is dat de inzet van beveiligers in winkels en winkelcentra een preventieve werking heeft. Hierdoor worden winkeldiefstal, overlast, agressie, fraude en vandalisme voorkomen. Ons bedrijfsmotto is: Beter voorkomen, dan genezen. Onze beveiligers schatten risicovolle situaties tijdig in. Hierdoor handelen zij pro-actief en worden incidenten voorkomen. Het voordeel hiervan is dat onprettige situaties en omzetderving worden voorkomen.

Vriendelijke gastheer i.p.v. imponerende beveiliger

Wij zijn een van de eerste beveilingsbedrijven in Nederland die het concept "Proactief Gastvrij Beveiligen" introduceerde. Onze beveiligers worden continue bijgeschoold zodat ze goed kunnen anticiperen en communiceren en tevens initiatiefrijk zijn. Hierdoor treden zij niet op als de imponerende beveiliger, maar als een behulpzame gastheer. Onze medewerkers volgen elk jaar de cursus Gastvrij Beveiligen. Dit komt ten goede aan een goede en gezellige sfeer in een winkel of winkelcentrum. Het voorkomen van diefstal en vandalisme zijn uiteraard belangrijkste taken van onze winkelsurveillanten. Maar als gastheer verlenen zij ook eerste hulp of helpen het winkelend publiek bij het wijzen van weg.

Hoge eisen aan beveiligingsbedrijven

Door o.a. verzekeraars en overheden worden steeds hogere eisen gesteld aan beveiligingsbedrijven. Wij zijn het enige beveiligingsbedrijf in Nederland dat in het bezit is van 3 keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche en 4 ISO certificaten. Waaronder het Keurmerk Beveiliging, ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en OHSAS 18001. Meer informatie over onze keurmerken en certificaten.

Vragen over winkelbeveiliging en/of winkelsurveillance?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren over u graag over onze aanpak en de over de mogelijkheden.