W&R beveiliging met 4 certificaten en 3 keurmerken uniek in Nederland

W&R beveiliging met 4 certificaten en 3 keurmerken uniek in Nederland

W&R beveiliging met 4 certificaten en 3 keurmerken uniek in Nederland

W&R beveiliging uit Uden is het enige beveiligingsbedrijf in Nederland dat de kwaliteit van haar dienstverlening onderschrijft met 4 certificaten en 3 keurmerken. Deze hoge vorm van certificering is uniek voor een beveiligingsbedrijf in Nederland. Het bedrijf heeft onlangs strenge audits ondergaan en ontving vorige week positief bericht van TÜV Rheinland en de Nederlandse Veiligheidsbranche dat alle audits voor de certificaten en keurmerken positief zijn bevonden.

Vier certificaten en drie keurmerken

W&R beveiliging is nu in het bezit van 4 certificaten: ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en OHSAS 18001. En beschikt over 3 keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche: Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Horecabeveiliging en Keurmerk Evenementenbeveiliging.

Milieumanagement, vakkennis en betrouwbaarheid

ISO 14001 is een internationale norm voor een milieumanagementsysteem en ISO 26000 is een wereldwijde richtlijn voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het ISO 9001 certificaat beschrijft welke managementtechnieken een bedrijf nodig heeft om ervoor te zorgen dat zij kunnen voldoen aan de wensen en eisen van de klant. OHSAS 18001 heeft als doel het verminderen en beheersen van arbeids- en veiligheidsrisico’s. De keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche geven de garantie dat opdrachtgevers met een betrouwbaar en kwalitatief beveiligingsbedrijf samenwerken.

Onderbouwing van kwaliteit

“Wij zetten ons 100% in voor onze opdrachtgevers, zodat we de beste kwaliteit leveren. Door deze certificaten en keurmerken kunnen we deze uitspraak ook onderbouwen”, aldus Sander van der Walle. Willem Rutten vult aan: “We willen niet alleen de beste dienstverlening voor onze klanten bieden. Maar de veiligheid van onze werknemers is ook een prioriteit. Door het werken volgens OHSAS 18001 sluiten we arbeidsrisico’s zoveel mogelijk uit. En als vader van 3 kinderen wil je de wereld voor toekomstige generaties zo goed mogelijk achterlaten. Dan ontkom je niet aan een bedrijfsbeleid waarin een goed milieubeleid centraal staat. Door ISO 14001 is milieumanagement een integraal onderdeel van ons bedrijfsbeleid."

Voor meer informatie over de keurmerken en certificaten: https://www.wenrbeveiliging.nl/keurmerken-certificeringen/