Portofoons huren in Brabant

Portofoons huren in Brabant

Portofoons huren voor evenement in Noord-Brabant? Dat kan bij W&R Beveiliging uit Uden. Diverse bedrijven, overheidsinstanties en evenementorganisaties huren al jaren naar alle tevredenheid onze portofoons. Wij verhuren alleen professioneel materiaal en dit is zeer degelijk en van hoge kwaliteit. Onze portofoons en basisstations worden frequent ingezet als communicatie- en coördinatiemiddel tijdens evenementen door heel Brabant.

Geldt er een vergunningplicht voor het gebruik van portofoons?

Voor het gebruik van een bepaald soort mobilofoon of portofoon frequenties moet men inderdaad vooraf een vergunning aanvragen. Onze portofoons zijn echter vergunningsvrij. Dus een vergunning aanvragen is niet nodig.

Wat voor soort portofoons verhuren jullie?

Het betreft de Kenwood TK3401D, dit zijn professionele portofoons met een hoog vermogen. Een hoog vermorgen houdt in dat de accu's lang mee gaan. Daarnaast zijn ze, indien nodig, ook weer razendsnel opgeladen. Er is tevens een basisstation te huur. Dit betreft eveneens een Kenwood (model TK7102h). De portofoons in combinatie met het basisstation vormen de perfecte ondersteuning tijdens een festival, evenement, braderie of beurs.Daarnaast zijn er ook Kenwood recherche headsets beschikbaar.

Hoeveel portofoons zijn er beschikbaar?

De portofoons zijn te huur vanaf 2 stuks tot en met 80 stuks.

Wij werken in een lawaaierige omgeving, wat nu?

Wij verhuren ook de Heavy Duty sets van Kenwood. Deze worden geadviseerd voor gebruik lawaaierige omgevingen.

Hoe werken de portofoons, basisstation en andere huurmaterialen?

Wij voorzien u vooraf van een duidelijke uitleg en instructie over de apparatuur.

Hoe komen de portofoons bij ons terecht?

U kunt ze bij ons ophalen in Uden (Oost-Brabant) of wij kunnen deze naar u toesturen. Wij versturen deze door heel Nederland.

Meer informatie?

Portofoons huren, vragen of vrijblijvend advies? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Bel: 085 - 744 07 39 of mail naar: info@wenrbeveiliging.nl.

Naar het aanvraagformulier »