W&R beveiliging uit Uden

W&R beveiliging uit Uden

W&R beveiliging uit Uden (Noord-Brabant) is een betrouwbaar en groeiend particulier beveiligingsbedrijf. Wij richten ons op de beveiliging en bewaking van bedrijven, bedrijventerreinen, evenementen en horeca. Ons doel is om ondernemers, medewerkers en gasten een veilig gevoel te bieden.

Getrainde en ervaren medewerkers

Wij werken uitsluitend met gemotiveerde en getrainde beveiligers die een flinke dosis praktijkervaring hebben opgedaan in diverse disciplines in de beveiligingsbranche. Goede communicatieve vaardigheden en een vriendelijke uitstraling horen bij hun taak als beveiliger, horecaportier of gastheer/vrouw. Zij weten uitstekend hoe ze preventief moeten handelen en onveilige situaties moeten voorkomen.

Lokale klantenkring

Ons kantoor bevindt zich in Uden en veel van onze klanten komen uit deze of omliggende gemeentes. Wij kennen Uden dan ook op ons duimpje en afwijkende en ongewone situaties herkennen we onmiddellijk. Veel Udense klanten kunnen we al jaren tot ons klantenbestand rekenen en we werken met veel plezier met hen samen. Wij verzorgen onder andere de beveiliging van diverse bedrijfspanden en verzamelgebouwen. Maar je kan ons ook vinden bij diverse uitgaansgelegenheden en lokale evenementen zoals Uden on Ice en de Horeca Boulevard tijdens de Udense Kermis en bij diverse andere lokale events.

Bewezen kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit, het is vrij uniek in deze branche is dat wij beschikken over maar liefst 3 keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche én een ISO certificaat:

  • Keurmerk Beveiliging
  • Keurmerk Evenementenbeveiliging
  • Keurmerk Horecabeveiliging
  • ISO 9001 Certificaat

Meer informatie over onze beveiligingskeurmerken en ISO certificering.

Uw bedrijf, horecazaak of evenement in Uden beveiligen?

Iedere organisatie of bedrijf heeft andere behoeftes op het gebied van beveiliging. Wij maken graag samen met u een plan op maat. Neem contact met ons op en wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem direct contact op voor beveiliging in Uden.