Beveiliging inhuren voor uw bedrijf in Uden

Beveiliging inhuren voor uw bedrijf in Uden

Bedrijven en organisaties in Uden moeten er rekening mee houden dat ook zij slachtoffer kunnen worden van diefstal en inbraak. Een inbreker komt niet alleen ‘s nachts langs op een afgelegen industrieterrein of bedrijventerrein (zoals Goorkens, Vluchtoord, Loopkant Liessent of Hoogveld) om te zoeken naar een interessante buit. Deze dief loopt ook gewoon overdag uw bedrijf binnen, om vervolgens met enkele laptops onder zijn arm weer te vertrekken. Hoe beschermt u overdag en ’s nachts uw bedrijf tegen diefstal?

Overdag beveiligen van uw bedrijf

Om te voorkomen dat er overdag ongewenste personen je bedrijf bezoeken kan je gebruik maken van receptiediensten en toegangscontrole. Een gastvrije en representatieve beveiliger ontvangt bezoekers en registreert gegevens van de bezoeker. Indien gewenst wordt er gewerkt met bezoeker badges. Dit wordt vaak gedaan bij bedrijven van grote omvang. Zodat medewerkers kunnen zien wat de rol is van de bezoeker. Tevens kan er toegangscontrole plaats vinden bij de toegangspoort van een bedrijf. Daar worden transportbedrijven, medewerkers en bezoekers gecontroleerd bij betreden en/of verlaten van het terrein. Ongeoorloofde bezoekers worden op deze manier geweerd van het bedrijf.

Beveiliging van uw bedrijf in de nacht

U kunt een alarm- of beveiligingssysteem gebruiken en zelf ’s nachts op pad gaan wanneer het alarm afgaat. Het nadeel is dat u uw warme bed ook regelmatig moet verlaten voor vals alarm. En het is onbekend hoeveel personen u in uw bedrijf tegenkomt wanneer u zelf gaat controleren en hoe gevaarlijk zij zijn. Tevens voorkomt een alarm niet alle vormen van inbraak of vandalisme. Mobiele surveillanten kunnen uw bedrijf ’s nachts regelmatig controleren op inbraak, brand of andere afwijkende situaties. Zij grijpen in en treden preventief en adequaat op.

Waarop letten bij het inhuren van een beveiliging in Uden?

Het is moeilijk om de kwaliteit van een dienstverlenend bedrijf in te schatten. Maar bestaande klanten van het bedrijf kunnen u voorzien van een eerlijke mening. Dus vraag naar referenties bij het beveiligingsbedrijf. Tevens kunnen keurmerken en certificaten ook de kwaliteit van een bedrijf onderstrepen. Zo weet u zeker dat het bedrijf uw belangen voorop stelt en de medewerkers geschoold en ervaren zijn.

Meer informatie over beveiliging in Uden van uw bedrijf.