Wat is objectbeveiliging?

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging zorgt ervoor dat uw bedrijf tijdens en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen diefstal, fraude en vernieling. Objectbeveiliging bestaat uit het uitvoeren van openingsrondes, controles op in- en uitgaande goederen, toegangscontrole, mobiele surveillance, receptiediensten, alarmopvolging. Maar ook collectieve beveiliging zoals het bewaken van industrie- en bedrijventerreinen.

Onze objectbeveiligers zijn werkzaam door heel Nederland. De ervaren en getrainde objectbeveiligers van W&R beveiliging staan 24 uur per dag klaar om uw bedrijf te bewaken. Zij zijn gewend om snel te schakelen en te handelen wanneer er onveilige situaties voordoen.

Onze ervaren beveiligers worden bij diverse bedrijven ingezet voor:

Receptiediensten & toegangscontrole

In veel bedrijven is het dagelijks een komen en gaan van mensen. Als bedrijf wilt u ongenode gasten buiten houden. Onze beveiligers combineren een vriendelijk ontvangst met een strikt toezicht op de beveiliging en controle op de bezoekersregistratie.

Brand- en sluitrondes

Wanneer alle medewerkers naar huis zijn controleert de W&R objectbeveiliger het bedrijfspand en buitenterrein. Deze controleert of ramen en deuren zijn afgesloten, handelt preventief op (brand)gevaarlijke situaties, schakelt verlichting uit en activeert het (brand)alarm.

Alarmopvolging

Uw bedrijf beschikt over een alarmsysteem, maar zelfs het beste alarmsysteem is nutteloos zonder goede opvolging. Alarmopvolging is een vak apart en niet geheel zonder risico. Onze professionals zijn binnen afzienbare tijd aanwezig op locatie en treden adequaat op. Hierdoor hebben u en uw medewerkers zorgeloze nachten.

Controlerondes

Door controlerondes kunnen onveilige situaties snel worden gesignaleerd. De beveiliger loopt controlerondes binnen en/of buiten het bedrijfspand op regelmatige of juist onregelmatige tijdstippen.

Collectieve beveiliging

Industrieterreinen en bedrijventerreinen zijn s ’avonds en s ’nachts leeg en verlaten. Voor criminelen het ideale moment om toe te slaan. Door inzet van collectieve beveiliging bewaken wij bedrijven en kantoorgebouwen op deze terreinen en controleren op verdachte personen, voertuigen, situaties en andere onregelmatigheden.


Doordat elke organisatie een eigen werkwijze en bedrijfsprocessen hanteert, verschillen ook de beveiligingswensen per organisatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in een vrijblijvend adviesgesprek, neem contact met ons op.