verkeersregelaar brabant

Verkeersregelaars in Brabant

De verkeersregelaars van W&R beveiliging zijn opgeleid, gecertificeerd en wettelijk bevoegd. Ze zijn in het bezit van een AED en EHBO diploma. Onze medewerkers worden door heel Brabant ingezet. Bij evenementen, wegwerkzaamheden, bouwplaatsen en calamiteiten zorgen zij voor een goede doorstroom van het verkeer.

Wanneer worden verkeersregelaars ingezet?

Onze medewerkers worden bij onderstaande gebeurtenissen ingezet.

Evenementen

Het hele jaar door vinden er veel evenementen plaats. Zoals festivals, concerten, kermissen, sportwedstrijden, optochten en (week)markten. Echter is het omliggend wegennetwerk hier vaak niet op berekend. Dit zorgt voor verkeersopstoppingen en onveilige situaties. Onze verkeersregelaars zorgen dat het verkeer in goede banen wordt geleid. Daarnaast zorgen zij dat het parkeren van de auto's goed en vlot verloopt.

Bouwplaatsen en wegwerkzaamheden

Gemeentes stellen hogere eisen bij bouwprojecten en wegwerkzaamheden. Zo wordt vaak vereist dat het verkeer rondom bouwplaatsen of wegwerkzaamheden in goede banen worden geleidt door de aannemers van deze projecten. Onze verkeersregelaars zijn dan ook regelmatig aan het werk bij deze projecten.

Calamiteiten

Bij onvoorziene situaties en calamiteiten kunnen er grote verkeersstromen op gang komen. Om onrust te voorkomen en toegangswegen voor eventuele hulpdiensten vrij te houden worden onze ervaren medewerkers ingezet.

Voor wie werken wij?

Wij werken voor o.a. gemeentes, evenementen-organisaties, bouwbedrijven, retailorganisaties, evenementenlocaties en wegenbouwbedrijven.

Voorkomen is beter dan genezen

Ons motto is 'voorkomen is beter dan genezen'. Daarom zijn onze mensen getraind om irritatie, door omleidingen of wegafsluitingen, bij weggebruikers te voorkomen. Dit voorkomt onaangename situaties. Mochten er toch onprettige situaties ontstaan dan weten zij hoe ze de-escalerend moeten optreden.

Waarom W&R beveiliging?

Wij zijn een gerenommereerd beveiligingsbedrijf uit Uden. Wij introduceerden enkele jaren geleden een unieke en nieuwe beveiligingsaanpak in de Nederlandse markt, namelijk 'Proactieve en Gastvrije beveiliging'. Daarnaast zjin wij in het bezit van het ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en OHSAS 18001 certificaat. En o.a. in het bezit van keurmerk Evenementenbeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Meer info over onze keurmerken.

Vragen, meer informatie of offerte ontvangen?

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.