Regel hier uw tijdelijke camerabeveiliging

Regel hier uw tijdelijke camerabeveiliging

Bent u op zoek naar tijdelijke camerabeveiliging voor uw pand of terrein? Dan bent u bij W&R Beveiliging aan het juiste adres. Wij verzorgen allerlei vormen van deze veelgevraagde dienst. Camerabeveiliging is vooral populair onder klanten die van locatie naar locatie reizen om projecten uit te voeren. Zij huren ons in om de tijdelijke locatie van bewaking te voorzien en goederen of bezoekers te beschermen tegen diefstal, vandalisme of andere vormen van criminaliteit. Ook voor evenementenlocaties en andere tijdelijke aangelegenheden is deze dienst zeer gewild.

Wat houdt onze tijdelijke camerabeveiliging in?

Wanneer u ons inhuurt voor het tijdelijk beveiligen van uw zaken door middel van cameratoezicht, kunt u het volgende verwachten. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde locaties gefilmd worden door één of meerdere camera’s. Vervolgens sturen wij onze werknemers naar u toe om de hiervan afkomstige camerabeelden in de gaten te houden. Het kan ook zijn dat we dit van afstand doen. Hoe dan ook, wij zorgen ervoor dat elke gewenste hoek continu duidelijk in beeld wordt gebracht. Zo kunt u uw evenementen of goederen non-stop in de gaten houden, zonder zich zorgen te hoeven maken over de technische aspecten.

Op zoek naar een mobiele variant?

Naast deze plaatselijke camerabeveiliging, bieden wij ook nog een mobiele variant aan. Onze klanten hebben sinds enkele jaren namelijk de mogelijkheid om een topkwaliteit camera-observatiesysteem in te huren. Dit is een uniek draadloos beveiligingssysteem uitgerust met de nieuwste technologieën. De camera’s kunnen met een speciaal statief tot een hoogte van zo’n 10 meter worden gebracht, wat u een goed overzicht van de omgeving geeft. Bovendien heeft het systeem ook nog een noodstroomvoorziening, zodat de beveiligingsmechanismen altijd werkzaam blijven. Al met al is dit dus de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar efficiënte tijdelijke camerabeveiliging.