terreinbewaking

Terreinbewaking

Bij terreinbewaking wordt ervoor gezorgd dat een (afgebakend) terrein wordt beschermd en beveiligd. Hierdoor wordt voorkomen dat er diefstal of vandalisme (vernieling / brandstichting) plaatsvindt. Het gebeurt steeds vaker dat o.a. gereedschap en/of bedrijfswagens van terreinen worden gestolen.

Beter voorkomen, dan genezen

Het beveiligen van het terrein rondom een bedrijfspand wordt meegenomen in het beveiligingsplan dat wij maken voor onze klanten. In dit beveiligingsplan brengen wij de risico’s en preventiemiddelen in kaart. Ons doel hierin is altijd: beter voorkomen, dan genezen.

Bouwterreinen een geliefd doelwit voor criminelen

Een bouwterrein is voor een crimineel de ideale plek om spullen te ontvreemden. ‘s Nachts en in de weekenden is er niemand aanwezig, dus men kan ongestoord zijn gang gaan. Vaak zijn gereedschap en machines het doelwit. Een bouwterrein voorzien van nieuwbouwwoningen is bijzonder interessant. Want deze huizen zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en dikwijls niet goed afgesloten of beveiligd. Regelmatig komen er nieuwsberichten voorbij met diefstal-meldingen van CV-ketels, vaatwassers en zelfs afzuigkappen uit nieuwbouwwoningen.

Financiële gevolgen

Het gevolg is een flinke kostenpost. Want de materialen moeten twee keer worden ingekocht. Tevens er zit dikwijls levertijd op de materialen en deze moeten opnieuw geïnstalleerd worden. Dit kost veel tijd en heeft een latere oplevering als gevolg.

Meer weten over terreinbeveiliging?

Neem contact met ons (Willem of Sander) op.

Wij informeren u graag.