W&R Beveiliging: een securitybedrijf als geen ander

W&R Beveiliging: een securitybedrijf als geen ander

Bent u op zoek naar een securitybedrijf dat voldoet aan al uw eisen? Een bedrijf met talloze keurmerken en certificaten en goed getrainde professionals in dienst? Dan bent u bij W&R Beveiliging aan het juiste adres. Wij hebben ons in de afgelopen jaren namelijk gespecialiseerd in een unieke beveiligingsaanpak. We richten ons op proactieve gastvrije beveiliging. Dit houdt in dat onze beveiligers niet alleen ervaren, maar ook zeer klantvriendelijk zijn. Ze dienen als visitekaartje voor uw bedrijf en zorgen er altijd voor dat iedereen zich veilig en op zijn gemak voelt. Interesse? Lees gauw verder.

Verschillende soorten security

Ons bedrijf levert security in alle soorten en maten. We zijn werkzaam in veel verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, het onderwijs en de bouwsector. Hier verzorgen we alle aspecten van de bewaking. Zo zijn onze werknemers inzetbaar als receptionisten, controleurs, verkeersregelaars en transportbeveiligers. In elk van deze rollen zorgen zij ervoor dat de taak volledig volgens uw eisen wordt uitgevoerd.

Naast het feit dat u ons securitybedrijf in kunt huren voor uw beveiliging, bieden wij ook nog andere diensten. Zo zijn wij bijvoorbeeld de trotse eigenaar van een state of the art, draadloos camera-observatiesysteem. Met dit systeem garandeert ons bedrijf de security van het hoogste niveau, waar u maar wilt. U heeft zelfs de mogelijkheid om ook nog de bijbehorende commandowagen in te huren, vanaf waar de beveiliger alles in de gaten kan houden. Met dit systeem bent u dus op alles voorbereid en kunt u uw beveiliging gegarandeerd in goede banen leiden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Indien u geïnteresseerd bent in één of meerdere van de beveiligingsdiensten van ons securitybedrijf, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze telefonisten weten alles van onze mogelijkheden en helpen u graag de juiste keuze te maken.