Portofoonverhuur Nijmegen

Portofoonverhuur Nijmegen

Een evenement in Nijmegen en op zoek naar portofoons? Huur professionele portofoons bij W&R beveiliging. Wij verhuren al jaren aan diverse bedrijven en evenementenorganisaties onze vergunningsvrije professionele portofoons.

Kenwood portofoons

Wij verhuren Kenwood TK3401D portofoons en mobilofoons. De accu's van deze apparatuur gaat zeer lang mee. Mochten ze na lang en intensief gebruik toch leeg raken dan zijn ze ook weer razendsnel opgeladen. Dus met deze portofoons is men altijd bereikbaar. De communiatie en coördinatie van een evenement of festival verloopt hierdoor geruisloos.

Wij bieden ook Kenwood recherche headsets aan en Kenwood Heavy Duty headsets. De Heavy Duty sets worden ingezet in lawaaierige omgevingen. Er is tevens een basisstation van te huur, dit betreft de Kenwood TK7102h.

Grote en kleine evenementen

Wij verhuren portofoons voor kleine en grote evenementen in Nijmegen. Deze zijn namelijk te huur vanaf 2 tot 80 stuks. Wij voorzien u vooraf uiteraard van een uitleg hoe de apparatuur werkt.


De portofoons kunnen worden opgehaald in Uden (30 min rijden vanaf Nijmegen) of wij kunnen ze naar u toesturen.

Heeft u nog vraag of wilt u portofoons reserveren voor uw evenement in Nijmegen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Bel: 085 - 744 07 39 of mail naar: info@wenrbeveiliging.nl.

Naar het aanvraagformulier »