Portofoons huren in Helmond en Gemert

Portofoons huren in Helmond en Gemert

W&R Beveiliging is een beveiligingsbedrijf dat reeds jaren actief is in de beveiligingsbranche. Wij zijn het enige beveiligingsbedrijf in Nederland met 3 keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche en 4 certificaten (namelijk ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en OHSAS 18001).

Op alle gebieden streven wij naar kwaliteit en professionaliteit. Dit uit zich ook in de portofoons die wij te huur aanbieden aan bedrijven en organisaties. Wij werken met Kenwood apparatuur dat bekend staat om de goede kwaliteit en degelijkheid.

Welke merk en type portofoons zijn er te huur?

Wij verhuren Kenwood TK3401D portofoons met een zeer hoog vermogen. De accu's gaan lang mee en zijn (indien noodzakelijk) ook snel weer opgeladen. Daarnaast bieden wij ook een Kenwood basisstation (type: TK7102h) te huur aan. Ons materiaal is zeer geschikt voor communicatie tijdens een evenement, festival, feest of braderie.

Er zijn ook bijbehorende Kenwood recherche headsets en Heavy Duty headsets te huur. De Heavy Duty sets zijn ideaal voor lawaaierige omgevingen.

Hoeveel portofoons zijn er te huur?

Ze zijn te huur vanaf 2 t/m 80 stuks.

Wie huren er regelmatig portofoons?

Wij verhuren ons materiaal regelmatig aan bedrijven, evenementenorganisaties, beveiligingsbedrijven en overheidsinstellingen.

Moet ik een vergunning aanvragen?

Nee, onze portofoons zijn vergunningsvrij. Deze kunnen direct ingezet worden.

Is het makkelijk in gebruik?

Ja, al het materiaal is eenvoudig te gebruiken. Wij voorzien u vooraf van een heldere uitleg over hoe de apparatuur werkt.

Meer informatie of vragen?

Heeft u binnenkort een evenement, festival, braderie of andere evenement in Helmond of Gemert waarvoor u portofoons nodig heeft? Neem contact met ons op. Bel: 085 - 744 07 39 of mail naar: info@wenrbeveiliging.nl.

Naar het aanvraagformulier »