Portofoons huren in Eindhoven

Portofoons huren in Eindhoven

Portofoons huren voor evenement in Eindhoven? Dat kan bij W&R Beveiliging. Diverse bedrijven en evenementorganisaties huren al jaren naar alle tevredenheid onze portofoons. Ons materiaal is professioneel en van hoge kwaliteit. Ideaal als communicatiemiddel en coördinatie-ondersteuning tijdens evenementen in Eindhoven.

Heb ik een vergunning nodig voor het gebruik van portofoons op mijn evenement?

Voor het gebruik van bepaalde mobilofoon of portofoon frequenties moet men voor gebruik vergunningen aanvragen. Onze portofoons zijn echter vergunningsvrij. Dus een vergunning aanvragen is overbodig.

Wat is het merk en model van de portofoons?

Het betreft de professionele Kenwood TK3401D portofoons met een hoog vermogen. De accu's gaan lang mee en zijn indien noodzakelijk ook weer snel opgeladen. Het basisstation is ook van Kenwood, het betreft uitvoering TK7102h. Het is de perfecte ondersteuning voor communicatie tijdens een evenement, festival, braderie, beurs of feest.

Hoeveel portofoons kan ik huren?

Deze zijn te huur vanaf 2 tot 80 stuks. Er zijn ook Kenwood Heavy Duty sets te huur, deze worden voornamelijk gebruikt in lawaaierige omgevingen. Daarnaast zijn er ook Kenwood recherche headsets beschikbaar.

Hoe werken de portofoons, basisstation en andere huurmaterialen?

Afhankelijk van de apparatuur die u wilt huren voorzien wij u van een duidelijke uitleg.

Hoe komen de portofoons in Eindhoven?

U kunt ze bij ons ophalen in Uden (20 min rijden vanaf Eindhoven) of wij kunnen deze naar u toesturen.

Portofoons huren of nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Bel: 085 - 744 07 39 of mail naar: info@wenrbeveiliging.nl.

Naar het aanvraagformulier »