Hoogwaardige portofoonverhuur

Hoogwaardige portofoonverhuur

Naast het leveren van beveiligingsdiensten, doet W&R Beveiliging ook aan portofoonverhuur. Iedereen die wel eens verantwoordelijk is geweest voor de beveiliging van een evenement, TV-set of bouwlocatie, weet dat goede communicatie cruciaal is. Wanneer het om een enorm terrein gaat, kan dit echter soms lastig zijn. Daarom is het altijd een goed idee om een portofoon te huren. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bij W&R Beveiliging heeft u namelijk de keuze uit verschillende portofoons, accessoires en aantallen. Geïnteresseerd? Kijk dan gauw verder.

Met of zonder vergunning

Een eerste keuze die u dient te maken wanneer u besluit gebruik te maken van onze portofoonverhuur, is of u wel of geen vergunning wilt. Wat houdt dit in? Zoals u weet communiceert u met een portofoon op een bepaalde frequentie. Deze frequenties zijn in principe openbaar en kunnen dus door iedereen gebruikt worden. Wanneer u ervoor kiest een portofoon met vergunning te huren, zorgen wij ervoor dat u een eigen frequentie krijgt. Dit garandeert dat u tijdens uw werkzaamheden niet continu gestoord of onderbroken wordt. Dit valt voor zowel groot- als kleinzalige evenementen zeer aan te raden.

Benodigde accessoires

W&R Beveiliging verhuurt niet alleen portofoons, maar ook alle bijbehorende accessoires. Zo kunt u bij uw bestelling rekenen op een topkwaliteit basisstation, headsets en een UHF-repeater. U bent dus met één enkele bestelling meteen helemaal klaar om aan de slag te gaan. Alle apparatuur is overigens van hetzelfde merk: Kenwood. Dit merk staat bekend om haar hoge kwaliteit en lange levensduur. Mocht er echter onverhoopt toch iets niet goed zijn met uw portofoons, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zullen ervoor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Vragen of opmerkingen?

Wilt u mogelijk een portofoon bij ons huren, maar heeft u nog een vraag of opmerking? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.