Portofoonverhuur Tilburg

Portofoonverhuur Tilburg

Verhuur van professionele portofoons

Wij zijn W&R beveiliging uit Uden, een beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in de beveiliging van bedrijven, evenementen, horeca en bedrijventerreinen. Daarnaast verhuren wij professionele portofoons, (recherche) headsets en heavy duty headsets. Wij verhuren al jaren aan diverse bedrijven, instellingen en (evenementen)organisaties in heel Nederland. Van Maastricht, Tilburg tot Amsterdam en Groningen.

Vergunningsvrije Kenwood Portofoons

Wij verhuren de Kenwood TK3401D portofoons. Deze zijn te huur vanaf 2 t/m 80 stuks. Voor het gebruik van bepaalde portofoon frequenties moet men vooraf vergunningen aanvragen. Deze portofoons zijn vergunningsvrij, een vergunning aanvragen is dus overbodig.

De accu's gaan heel lang mee en er wordt duidelijk aangegeven wanneer de accu bijna leeg is. Zodat men niet op onverwachte momenten onbereikbaar is. De accu's zijn, indien noodzakelijk, uiteraard ook weer supersnel opgeladen. Er zijn ook Kenwood recherche headsets, Kenwood Heavy Duty headsets (voor lawaaierige omgevingen) en een Kenwood TK7102h basisstation te huur.

Grote en kleine evenementen in Tilburg

Ons materiaal is geschikt voor de communicatie en coördinatie tijdens grote en kleine evenementen. Vooraf ontvangt u een instructie over de werking van de apparatuur. U kunt de portofoons bij ons ophalen in Uden (40 minuteren rijden vanaf Tilburg) of wij sturen deze naar u toe.

Reserveren of meer informatie

Portofoons reserveren voor een event in Tilburg of omgeving of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Bel: 085 - 744 07 39 of mail naar: info@wenrbeveiliging.nl.

Naar het aanvraagformulier »