Portofoon verhuur voor Den Bosch

Portofoon verhuur voor Den Bosch

Tijdelijk portofoons nodig voor een evenement of festival in Den Bosch? Veel bedrijven en organisaties uit 's-Hertogenbosch huren al jaren portofoons bij W&R beveiliging. Dit doen zij omdat het materiaal van uitstekende en professionele kwaliteit is, omdat deze verhuurd worden tegen scherpe prijzen en vanwege de heldere uitleg m.b.t. het gebruik.

Zijn het vergunningsvrije portofoons?

Ja, deze zijn vergunningsvrij. Voor het gebruik van bepaalde soorten portofoon of mobilofoon frequenties moet voor gebruik een vergunning worden aangevraagd. Dit geldt niet voor ons materiaal, dit is vergunningsvrij. U kunt er dus direct mee aan de slag.

Wat is het merk van de portofoons?

Wij verhuren de Kenwood TK3401D portofoons met een hoog vermogen. Het is professioneel en kwalitatief materiaal met accu's die erg lang meegaan. Indien noodzakelijk zijn deze ook weer snel opgeladen. Het basisstation is eveneens van Kenwood (TK7102h). Het is de perfecte ondersteuning voor communicatie en coördinatie tijdens een evenement, braderie, festival, beurs of feest in Den Bosch.

Hoeveel zijn er te huur?

Ze zijn te huur vanaf 2 tot 80 stuks. Naast de portofoons zijn er ook Kenwood recherche headsets beschikbaar. En indien er gewerkt wordt in lawaaierige omgevingen zijn de Kenwood Heavy Duty sets ideaal.

Hoe werken de portofoons, basisstation en andere huurmaterialen?

Afhankelijk van de apparatuur die u wilt huren voorzien wij u van een heldere uitleg.

Hoe komen de portofoons in Den Bosch?

U kunt ze bij ons ophalen in Uden (30 min rijden vanaf Den Bosch) of wij kunnen deze naar u opsturen.

Meer informatie?

Wilt u portofoons huren? U kunt deze reserveren door contact met ons op te nemen. Wees er snel bij want de portofoons zijn in de weekenden vaak snel gereserveerd. Nog extra informatie of vragen? Neem contact met ons op. Bel: 085 - 744 07 39 of mail naar: info@wenrbeveiliging.nl.

Naar het aanvraagformulier »