Pandbeveiliging van het hoogste niveau

Pandbeveiliging van het hoogste niveau

W&R Beveiliging is gespecialiseerd in allerlei soorten beveiliging, waaronder pandbeveiliging. Met onze unieke werkwijze zorgen wij ervoor dat uw omgeving niet alleen veilig is, maar ook daadwerkelijk zo voelt. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in proactieve gastvrije beveiliging. Onze werknemers worden zorgvuldig geselecteerd op hun ervaring, klantvriendelijkheid en communicatievaardigheden. Zo kunnen wij garanderen dat uw beveiligingstaken volledig naar wens worden uitgevoerd.

Verschillende soorten pandbeveiliging

Eén van de specialisaties van ons beveiligingsbedrijf ligt in de beveiliging van panden. Hierbij gaat het onder andere om bedrijfspanden, opslagruimtes en overheidsinstellingen. Op deze locaties verzorgen wij alle aspecten van de beveiliging. Hieronder zullen we er een paar bespreken.

Receptiediensten

Onze beveiligers dienen als visitekaartje voor uw bedrijf. Ze zijn getraind in het verwelkomen, identificeren en registreren van bezoekers. Ze zullen iedereen vriendelijk te woord staan en eventuele conflicten op professionele wijze oplossen.

Controlerondes

Het inhuren van bewakers die eens in de zoveel tijd een controleronde te lopen, is een effectieve manier van pandbeveiliging. Uit onderzoek blijkt namelijk dat hier een preventieve werking van uitgaat, wat perfect past bij ons motto: voorkomen is beter dan genezen.

Nachtbewaking

Ons beveiligingsbedrijf wordt veel ingehuurd door klanten die behoefte hebben aan 24/7-beveiliging van hun panden. Het gaat hierbij vaak om overheidsinstellingen of panden die waardevolle goederen bevatten. Wij zorgen ervoor dat er de hele nacht iemand alert is en de camerabeelden in de gaten houdt. Zo kunt u aan het einde van de dag met een gerust hart naar huis gaan.

Overige diensten

Naast de hierboven genoemde mogelijkheden, kan ons beveiligingsbedrijf uw pand op nog veel meer manieren bewaken. Voor informatie hierover kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze telefonisten zijn vijf dagen per week beschikbaar en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.