Object Beveiling - Bedrijven en Bedrijventerreinen

Horecabeveiliging

Het traditionele beveiligen maakt plaats voor het nieuwe beveiligen

De Nederlandse samenleving kent een rijke verscheidenheid: in leeftijd, geslacht, opleiding, inkomen en vermogen en seksuele geaardheid. Bovendien verschillend in cultuur, religie en levensbeschouwing. De afgelopen jaren is onze maatschappij verhard, wij zijn met zijn allen steeds minder sociaal bezig. Al deze veranderingen en verschillende culturen en gewoontes zijn de oorzaak van deze verharding.

Het aantal inbraken, berovingen en diefstallen neemt toe, ook terreurdreiging is aan de orde van de dag. De verandering van onze samenleving vereist extra beveiligingsmaatregelen. Wij zijn van mening dat het traditionele beveiligen achterhaald is en introduceren het “nieuwe beveiligen”, oftewel proactieve gastvrije beveiliging. Wij proberen te handelen om een incident te voorkomen i.p.v. te handelen na een incident. Daarnaast staat gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel, wij handelen vanuit de overtuiging “wie goed doet, goed ontmoet”.

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken

Om proactief en gastvrij te beveiligen heb je medewerkers nodig met bepaalde competenties. Veel van deze vaardigheden zijn te leren maar enthousiasme en passie voor het vak moet je in je hebben. Daarom selecteren wij bij sollicitaties onze kandidaten op deze eigenschappen. De uitverkoren kandidaten krijgen cursussen op het gebied van proactief en gastvrij beveiligen. Zo kunnen wij, onze opdrachtgevers, kwaliteit bieden. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een BHV diploma + AED. Deze belofte kunnen wij waarmaken omdat wij een eigen opleider in huis hebben.

Kwalitatieve hoogwaardige beveiligingsoplossingen

Ieder beveiligingsbedrijf vindt dat zij de beste medewerkers hebben, de beste dienstverlening bieden en de beste service verlenen. Ook wij zijn van mening dat wij de besten zijn, maar om dit te bevestigen hebben wij onze processen laten certificeren. Dit heeft geresulteerd in het Keurmerk Beveiliging en ISO 9001 certificaat.

Branches:

Beveilinging voor gezondheidszorgGezondheidszorg

Binnen zorginstellingen horen mensen zich veilig te voelen. Helaas komen bedreigingen en geweld steeds vaker voor. Wij werken daarom met speciaal geselecteerde beveiligers. Deze worden speciaal getraind op de volgende vaardigheden: communicatief sterk, agressiehantering en EHBO training.

Beveiliging van logistiek en industrieIndustrie en logistiek

Onze beveiligers zorgen voor een gastvrije ontvangst van uw bezoekers en zijn daarnaast verantwoordelijk voor de veiligheid binnen uw bedrijf. Het beveiligen van gebouwen en eigendommen is een vak apart. Zo stelt iedere opdrachtgever andere eisen aan beveiliging. In de logistieke sector leveren wij beveiligers die een opleiding ADR (gevaarlijke stoffen) gevolgd hebben, zodat zij bij een calamiteit weten welk gevarengoed er opgeslagen ligt. Voor een andere opdrachtgever hebben wij onze beveiligers opgeleid tot medewerker luchtvracht.

Beveiliging van overheidOverheidsinstellingen

Wij leveren veel beveiligingsdiensten aan overheidsinstellingen. Deze opdrachtgevers stellen allemaal hun eigen eisen aan dienstverlening. Onze medewerkers krijgen de gewenste opleiding of cursussen zodat ze aan de eisen van opdrachtgever voldoen.

Beveiliging OnderwijsOnderwijs

Doordat onze maatschappij verhardt wordt er steeds meer beveiliging ingezet op onderwijsinstellingen. Wij trainen onze beveiligers op het gebied van gastheerschap en conflictbeheersing. Hierdoor vergroten ze de veiligheid van studenten, bezoekers en werknemers. Ook leveren wij toezichthouders aan onderwijsinstellingen die toezicht houden in en rond scholen en universiteiten.

High risk beveiligingHigh Risk

Deze branche vraagt om integriteit en expertise. W&R beveiliging is gespecialiseerd in het leveren van High Risk beveiligingsoplossingen. Onze beveiligers die op deze opdrachten ingezet worden zijn speciaal opgeleid en geselecteerd. Wij voeren de regie over alle aanvullende diensten en producten, zodat u de beste service krijgt.