W&R beveiliging wint aanbesteding Best kermis

W&R beveiliging wint aanbesteding Best kermis

Beveiligingsbedrijf W&R beveiliging uit Uden heeft de aanbesteding gewonnen voor de beveiliging van de kermis in gemeente Best. Deze opdracht geldt voor 2 jaar, met een mogelijke verlenging naar 4 jaar.

Drukbezochte kermis

De kermis in Best vindt dit jaar plaats van 5 t/m 9 juli 2019. In 2017 werd de kermis bezocht door ruim 250.000 bezoekers. Het is een drukbezochte kermis en geniet zelfs naamsbekendheid in België en Duitsland.

Ervaring in evenementenbeveiliging

W&R beveiliging beveiligt al enkele jaren de Mega Kermis in Uden. Op basis van deze ervaring werd het beveiligingsbedrijf uitgenodigd door de gemeente Best om mee te doen aan de aanbesteding. “Wij hebben samen met 2 andere bedrijven meegedaan aan de aanbesteding. Gisteren hebben we te horen gekregen dat het project door de gemeente Best aan ons is gegund. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee”, vertelt mede-eigenaar Sander van der Walle van W&R Beveiliging.

Mede-eigenaar Willem Rutten vult aan: “Naast de beveiliging van bedrijven en bouwterreinen zijn onze beveiligers ook volop te vinden op evenementen in de regio. We staan in de markt bekend om onze unieke beveiligingsaanpak. Onze beveiligers werken namelijk volgens het spreekwoord: beter voorkomen, dan genezen. Zij treden de-escalerend op, dus voordat een situatie uit de hand loopt. Ze signaleren tijdig afwijkend gedrag en afwijkende situaties. Zo worden incidenten voorkomen en blijft een prettige sfeer behouden. Deze aanpak wordt gewaardeerd door onze klanten”.