W&R beveiliging groeit en verhuist naar nieuw pand in Uden

W&R beveiliging groeit en verhuist naar nieuw pand in Uden

Beveiligingsbedrijf W&R Beveiliging verhuist per 15 juli 2017 naar Oostwijk 7 in Uden. Het bedrijf groeide uit het huidige pand aan de Protonenlaan in Uden en betrekt een ruimer en representatief bedrijfspand op bedrijventerrein Vluchtoord.

Andere beveiligingsaanpak en certificering leidt tot verhuizing

Door de sterke groei van het Udense beveiligingsbedrijf werd het bedrijfspand aan de Protonenlaan te klein. “We hebben enkele jaren geleden een nieuwe beveiligingsaanpak in de markt geïntroduceerd, genaamd Proactieve Gastvrije Beveiliging. Dit hebben we gedaan omdat we merkten dat er in de markt behoefte was aan een gastvrije beveiliger, in plaats van een imponerende portier. Om proactief te kunnen beveiligen moet je communicatief en initiatiefrijk zijn, tevens moet je goed kunnen anticiperen. Al onze medewerkers worden geselecteerd op deze eigenschappen. Daarnaast volgen al onze object-, horeca- en evenementenbeveiligers een cursus Gastvrijheid ”, vertelt mede-eigenaar Willem Rutten van W&R Beveiliging.

Mede-eigenaar Sander van der Walle vult aan: “We investeren tevens veel tijd in de certificering van onze diensten. Bedrijven, organisaties, overheidsinstanties maar ook verzekeringsmaatschappijen vinden het belangrijk om met gekwalificeerde beveiligingsbedrijven samen te werken. Door onze hoge mate van certificering en onze afwijkende beveiligingsaanpak groeien we de laatste tijd flink en ontstond er behoefte aan een groter bedrijfspand. We zijn blij met onze nieuwe locatie en kijken er naar uit om hier aan de slag te gaan!”.

Over W&R Beveiliging

W&R Beveiliging is een beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in de beveiliging van objecten, evenementen en horeca door heel Nederland. Daarnaast nemen zij door middel van mobiele surveillance diensten open- en sluitrondes uit handen en verzorgen zij collectieve beveiliging voor o.a. bedrijventerreinen en woonwijken. W&R beveiliging is het enige beveiligingsbedrijf in Nederland dat de kwaliteit van haar dienstverlening onderschrijft met 4 certificaten en 3 keurmerken.