Mobiele surveillance - Beveiliging Bedrijven Industrieterreinen Bedrijventerreinen

Mobiele surveillance

Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel

Zoals de betekenis van dit eeuwenoude spreekwoord zegt “als er geen toezicht is, doet men waar men zin in heeft”. Met de inzet van de landelijk opererende mobiele surveillance, bent u verzekerd van een razendsnelle opvolging van een (alarm)melding.

Onze mobiele surveillancewerkzaamheden bestaan onder andere uit:

Het openen van uw pand

De surveillant zorgt ervoor dat uw pand op tijd wordt geopend en schakelt het alarmsysteem uit, zet de verlichting en eventueel apparaten aan.

Een brand-/sluitronde

De surveillant zorgt ervoor dat het gebouw goed en veilig wordt afgesloten en dat niemand meer in het pand aanwezig is. Apparatuur die aanstaat wordt uitgeschakeld en ramen en deuren worden gesloten.

Preventief toezicht

De herkenbare aanwezigheid van onze surveillanten en onze voertuigen heeft een duidelijke preventieve werking zodat onbevoegden aan uw pand voorbij gaan.

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging houdt in dat op verlaten momenten op terreinen en in woonwijken surveillancewagens surveilleren. Dergelijke beveiliging heeft een sterke preventieve werking en door samen te werken kan er worden bespaard op beveiligingskosten.

Landelijke dekking, gegarandeerde effectiviteit en kwaliteit

Door ons lidmaatschap met CBO (Centraal Beveiligings Orgaan) kunnen wij landelijke dekking bieden op het gebied van Mobiele Surveillance en alarmopvolging. Het CBO is een organisatie bestaande uit grofweg 100 beveiligingsbedrijven verspreid door het hele land die allemaal een eigen postcodegebied bedienen.

Om u kwalitatief hoogwaardige mobiele surveillance en alarmopvolging te kunnen bieden hebben wij onze processen laten certificeren. Dit heeft geresulteerd in het Keurmerk Beveiliging en ISO 9001 certificaat.