Portofoons huren in Gelderland

Portofoons huren in Gelderland

Kwalitatieve en professionele portofoons huren in Gelderland? Dat kan bij W&R Beveiliging. Wij bevinden ons in Uden, slechts 20 kilometer van Gelderland. Wij verhuren al jaren onze portofoons aan bedrijven, organisaties en instellingen door heel Nederland.

Professionele Kenwood portofoons

Wij verhuren Kenwood TK3401D portofoons. De accu's van deze portofoons gaan zeer lang mee. Mochten ze na intensief gebruik toch leeg raken dan zijn ze ook snel opgeladen. Dus met deze portofoons ben je altijd bereikbaar. Wij bieden ook Kenwood recherche headsets aan, door deze te gebruiken heb je altijd je handen vrij. Onze Kenwood Heavy Duty headsets zijn ideaal voor gebruik in lawaaierige omgevingen. Er is tevens een basisstation van te huur, dit betreft de Kenwood TK7102h.

Grote & kleine evenementen in Gelderland

Ons materiaal wordt al jaren in gezet voor de ondersteuning van kleine en grote evenementen in Gelderland. Zoals bijvoorbeeld festivals, braderieën, beurzen, markten en feesten. De portofoons zijn namelijk te huur vanaf 2 tot 80 stuks. Vooraf voorzien wij u van een heldere uitleg en instructie omtrent de apparatuur.

Vergunningsvrije portofoons

Voor het gebruik van bepaalde portofoon frequenties moet men voor gebruik een vergunning aanvragen bij de overheid. Onze portofoons zijn geheel vergunningsvrij. Dus een vergunning aanvragen is niet nodig en u kunt deze direct inzetten.

Hoe komen de portofoons bij ons op locatie?

U kunt deze bij ons afhalen in Uden of wij sturen deze naar u toe.

Vragen, reserveren of meer informatie?

Heeft u nog vraag of wilt u portofoons reserveren voor uw evenement in Gelderland? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Bel: 085 - 744 07 39 of mail naar: info@wenrbeveiliging.nl.

Naar het aanvraagformulier »