Bouwplaatsbeveiliging van het hoogste niveau

Bouwplaatsbeveiliging van het hoogste niveau

W&R Beveiliging is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in allerlei vormen van bouwplaatsbeveiliging. Deze dienst kunt u zowel tijdelijk als permanent bij ons inhuren. Het komt helaas veelvuldig voor dat machines, bouwmaterialen of huishoudelijk apparaten van bouwplaatsen worden gestolen. Dit heeft alles te maken met de vaak afgelegen locaties van deze projecten en het feit dat er ’s nachts en in de weekenden over het algemeen niemand aanwezig is. De gevolgen van dergelijke diefstallen zijn vaak groot, waarbij het zelfs kan voorkomen dat een project hierdoor niet meer op tijd opgeleverd kan worden. Daarom is het regelen van de beveiliging van uw bouwplaats cruciaal.

Wat bieden wij?

Wij bieden onze klanten een groot scala aan mogelijkheden voor (tijdelijke) bouwplaatsbeveiliging aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bewaker ter plaatse, die eens in de zoveel tijd een controleronde loopt. Deze persoon zal ook verantwoordelijk zijn voor de nachtbewaking en eventuele toegangscontrole. Zo is er altijd iemand aanwezig op uw bouwplaats en kunt u met een gerust hart naar huis gaan. Een andere optie is het inhuren van onze mobiele surveillance unit, die razendsnel reageert op alarmmeldingen en 24/7 beschikbaar is.

Eén van de populairste mogelijkheden die onze klanten vaak kiezen voor de beveiliging van hun bouwplaats is echter het inhuren van een mobiel camera-observatiesysteem. Het grootste voordeel van dit systeem is dat het draadloos is. Zo is het dus zeer gemakkelijk te verplaatsen en vrijwel onmogelijk om te saboteren. Bovendien is dit beveiligingssysteem uitgerust met een noodstroomvoorziening, zodat uw bouwplaats in geen enkel situatie onbeveiligd achterblijft.

Geïnteresseerd in onze beveiligingsdiensten?

Overweegt u gebruik te maken van onze betrouwbare (tijdelijke) bouwplaatsbeveiliging? Neem dan gauw contact met ons op. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze en zorgen ervoor dat de beveiliging volledig naar wens wordt uitgevoerd.