Bewakingsdienst op maat

Bewakingsdienst op maat

W&R Beveiliging is de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare bewakingsdienst. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in een combinatie van bewaking en gastvrijheid. Onze werknemers weten niet alleen wat er nodig is om een locatie veilig te maken, maar geven iederen in hun omgeving ook meteen een veilig gevoel. Ze dienen als visitekaartje voor uw bedrijf en we zien ze dan ook voornamelijk als gastdames en -heren.

Wat hebben wij te bieden?

Onze bewakingsdiensten zijn zeer veelzijdig. Zo kunt u ons inhuren voor de verzorging van receptiediensten, toegangscontroles en cameratoezicht. Daarnaast zijn onze werknemers ook nog eens inzetbaar als verkeersregelaars, portiers en transportbewakers. In dat laatste geval volgen onze beveiligers uw waardevolle ladingen in onopvallende personenwagens. Zij garanderen dat uw goederen en chauffeurs altijd veilig op hun plaats van bestemming aankomen, wat er ook gebeurt. Deze bewakingsdienst is al enkele jaren zeer populair.

Grote klanttevredenheid

De kwaliteit van onze bewakingsdiensten wordt bewezen door het grote aantal terugkerende klanten. Zo zijn wij ieder jaar werkzaam bij Uden on Ice, verzorgen we al enkele jaren de beveiliging van verschillende café’s in Nederland en worden onze werknemers zelfs ingezet in huisartsenposten. Het voordeel op dergelijke locaties is dat al onze beveiligers ook in het bezit zijn van een AED- en EHBO-diploma. Ze weten in noodgevallen dus niet alleen het hoofd koel te houden, maar zijn ook in staat eerste hulp te verlenen. Wat wilt u nog meer?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij streven ernaar al onze klanten persoonlijk te woord te staan. Door duidelijk te communiceren en van tevoren goede afspraken te maken, zorgen wij er voor dat al onze taken goed uitgevoerd worden. Dit komt overeen met ons motto: voorkomen is beter dan genezen. Heeft u vragen of opmerkingen over een bewakingsdienst? Twijfel dan niet en neem gauw vrijblijvend contact met ons op.