Een bewakingsbedrijf waar u op kunt vertrouwen

Een bewakingsbedrijf waar u op kunt vertrouwen

W&R Beveiliging is een bewakingsbedrijf met jarenlange ervaring dat gespecialiseerd is in alle aspecten van uw beveiliging. Of u nu op zoek bent naar receptionisten, nachtbeveiligers of verkeersregelaars, wij regelen het voor u. Aangezien al onze medewerkers een zorgvuldige selectieprocedure hebben moeten doorlopen, kunnen wij vol vertrouwen garanderen dat zij elke uitdaging aankunnen.

Profiteer van ons veelzijdige aanbod

Wij zijn een bewakingsbedrijf dat van alle markten thuis is. Zo verzorgen we onder andere evenementen-, horeca-, object- en transportbeveiliging en kunt u ook nog eens bij ons terecht voor het huren van een topkwaliteit camera-observatiesysteem of professionele portofoons. Bovendien zijn wij in elke sector op allerlei manieren inzetbaar. Ons bedrijf biedt bewaking aan uiteenlopend van receptiediensten en alarmopvolging tot open- en sluitrondes en cameraobservatie. Daarnaast zijn al onze beveiligers ook nog eens in het bezit van een erkende AED- en EHBO-diploma, waardoor ieder van hen ook in noodgevallen precies weet wat er moet gebeuren. Klinkt goed, toch?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Als u benieuwd bent naar de verschillende vormen van bewaking die ons bedrijf aanbiedt, kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze website. Voor elke sector hebben wij een duidelijk overzicht gemaakt, waarop u kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Indien ons bedrijf het soort bewaking waar u naar op zoek bent volgens de website niet aanbiedt, raden we u aan toch even contact met ons op te nemen. Het kan namelijk zijn dat wij u alsnog kunnen helpen en dit zoeken we dan ook graag voor u uit.

Bekijk onze reviews

Wilt u weten wat anderen van de diensten van ons bewakingsbedrijf vinden? Neem dan eens een kijkje bij de reviews op onze website. Hier vindt u de eerlijke mening van onze klanten, afkomstig uit allerlei verschillende sectoren. Zo weet u zeker dat u op ons kunt vertrouwen.