Profiteer van onze topkwaliteit beveiligingsdienst

Profiteer van onze topkwaliteit beveiligingsdienst

Bij W&R Beveiliging is elke beveiligingsdienst van topkwaliteit. Dankzij onze zeer brede inzetbaarheid en aantrekkelijke voorwaarden zijn we in de afgelopen jaren flink gegroeid. Momenteel zijn we werkzaam in veel verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, bouw en horeca. Hier verzorgen wij allerlei beveiligingsdiensten, waaronder toegangscontrole, hondenbeveiliging en mobiele surveillance. Bovendien zijn al onze beveiligers in het bezit van een AED- en EHBO-diploma, zodat u zich ook in noodgevallen geen zorgen hoeft te maken. Wat wilt u nog meer?

Een unieke beveiligingsaanpak

Bij onze beveiligingsdienst draait alles om onze unieke beveiligingsaanpak: proactieve gastvrije beveiliging. Wat houdt dit in? De oprichters van W&R Beveiliging, Sander van der Walle en Willem Rutten, wilden afstappen van het standaardbeeld dat mensen hadden van beveiligers. Want zeg nu zelf, het eerste wat in u opkomt is een grote, intimiderende portier. Dit is niet het beeld dat wij van onze werknemers hebben. Integendeel. Wij zijn ervan overtuigd dat klantvriendelijkheid en goede communicatievaardigheden in de meeste gevallen veel effectiever zijn dan brute kracht. Hier worden onze beveiligers dan ook zorgvuldig op geselecteerd. Dit zorgt ervoor dat onze mensen naast beveiligers voornamelijk ook gezien worden als gastheren en gastdames.

Keurmerken en certificeringen

Het moge duidelijk zijn dat niet iedereen zomaar een beveiligingsdienst aan kan bieden. Er zijn meerdere certificaten van de Nederlandse Veiligheidsbranche nodig, die de kwaliteit van de beveiligingsdienst waarborgen. W&R Beveiliging is in het bezit van een bovengemiddeld aantal van dergelijke keurmerken. Zo hebben wij in de afgelopen jaren keurmerken voor Beveiliging, Evenementenbeveiliging en Horecabeveiliging mogen ontvangen. Bovendien bezitten wij drie ISO-certificaten, een OHSAS 18001-certificaat en zijn we sinds enkele jaren een ECABO Erkend Leerbedrijf. Dit alles toont aan dat wij alles in huis hebben om u te voorzien van de beste beveiligingsdiensten op de Nederlandse markt.