W&R Beveiliging: hét beveiligingsbedrijf voor u

W&R Beveiliging: hét beveiligingsbedrijf voor u

W&R Beveiliging is een vooraanstaand beveiligingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in een unieke beveiligingsaanpak: proactieve gastvrije beveiliging. Dit houdt in dat onze beveiligers in niets lijken op de welbekende, intimiderende mannen. Integendeel. Onze werknemers worden juist geselecteerd op basis van hun communicatievaardigheden en klantvriendelijkheid. Wij zien ze dan ook vooral als gastheren en gastdames. Met deze mensen levert ons bedrijf al jarenlang topkwaliteit beveiliging en proberen we ons motto waar te maken: voorkomen is beter dan genezen.

Experts voor elke taak

De beveiligers van ons beveiligingsbedrijf zijn zeer breed inzetbaar. Zo zijn we onder andere werkzaam in de gezondheidszorg, het onderwijs en in overheidsinstellingen. Hier verzorgt ons bedrijf alle aspecten van de beveiliging. Denk bijvoorbeeld aan nachtbeveiliging, cameratoezicht en verschillende soorten controles. Ook zijn onze werknemers inzetbaar als receptionisten en zijn ze getraind in het verlenen van eerste hulp. We zijn dus echt van alle markten thuis.

Overige diensten

Naast het feit dat u via W&R Beveiliging ervaren beveiligers in kunt huren voor welke locatie dan ook, verlenen wij ook nog andere diensten. Zo bieden wij u de mogelijkheid om een topkwaliteit camera-observatiesysteem in te huren. Dit beveiligingssysteem wordt vaak gebruikt voor het beveiligen van onder andere bouw- en evenementenlocaties. Bovendien verhuren wij ook nog professionele portofoons, zodat u altijd in contact kunt staan met uw collega’s. Bij ons bedrijf vindt u dus alles wat u nodig heeft om uw beveiliging in goede banen te leiden.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Voor meer informatie over het inhuren van onze beveiligers of beveiligingsapparatuur, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook onze telefonisten hebben jarenlange ervaring in deze sector en vertellen u graag meer over de verschillende soorten beveiliging die ons bedrijf aanbiedt. We zijn vijf dagen in de week telefonisch of per e-mail bereikbaar.