W&R beveiliging voor bedrijven & organisaties in Gemert

W&R beveiliging voor bedrijven & organisaties in Gemert

W&R beveiliging is een beveiligingsbedrijf dat al jaren werkzaam is voor verschillende bedrijven en organisaties in Gemert.

Bewezen kwaliteit & service

Voor ons staat kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Dat roepen we niet alleen, maar dat onderschrijven we ook. De Nederlandse Veiligheidsbranche is de branche organisatie voor de beveiligingswereld in Nederland. We beschikken over 3 certificaten van deze branche organisatie, namelijk: Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Evenementenbeveiliging en Keurmerk Horecabeveiliging. Daarnaast zijn onze bedrijfsprocessen ISO 9001 gecertificeerd. Tevens voldoen wij aan ISO 26000. Dit is de internationale richtlijn voor maatschappelijke verantwoording van bedrijven en organisaties.

We zijn een van de weinige beveilingsbedrijven in Nederland (en de enige in Gemert) die voldoet aan deze hoge mate van kwaliteitsonderbouwing.

Proactieve Gastvrije Beveiliging

Wij werken niet volgens het "traditionele beveiligen". We hebben een nieuwe vorm van beveiligen geïntroduceerd, namelijk: Proactief Gastvrij Beveiligingen. We proberen incidenten te voorkomen i.p.v. op te treden na een incident. Daarnaast werken wij met werknemers die zijn geselecteerd op hun gastvrijheid. Wij werken namelijk vanuit het motto: wie goed doet, goed ontmoet.

Beveiliging in Gemert

Op zoek naar gedegen en kwalitatieve beveiliging voor uw bedrijf of evenement in Gemert? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Wij komen graag langs om vrijblijvend kennis te maken. Neem contact met ons op.