Portofoons huren in Arnhem?

Portofoons huren in Arnhem?

W&R Beveiliging is een beveiligingsbedrijf uit Uden dat professionele portofoons en toebehoren verhuurt. Dit doen wij al jaren aan diverse bedrijven, instellingen en overheidsinstanties in Arnhem. Het materiaal dat wij verhuren is professioneel en zeer degelijk. Het is inzetbaar tijdens (sport)evenementen, feesten, festivals, beurzen en meer. En is de perfecte ondersteuning voor goed verloop en coördinatie van een Arnhems evement.

Kenwood portofoons

Wij verhuren de Kenwood TK3401D portofoons. Deze portofoons bevatten de nieuwste portofoon-technologie waardoor ze beter bescherming bieden tegen radiostoring. Ze hebben maar liefst 32 kanalen (waarvan 16 analoog en 16 digitaal). De portofoons zijn licentievrij, dus kunnen direct worden ingezet zonder eerst een licentie aan te vragen. Dankzij de krachtige accu gaan ze lang mee. En indien nodig zijn ze ook razendsnel weer opgeladen. Ze zijn handig en eenvoudig in gebruik. Ze zijn te huur vanaf 2 t/m 80 stuks.

Daarnaast is er ook een Kenwood basisstation, recherche headset en heavy duty set te huur. De heavy duty set is ideaal voor drukke omgevingen met veel geluid/herrie.


De portofoons kunnen in Uden worden opgehaald (40 min. rijden van Arnhem) of wij kunnen deze opsturen.

Vragen of reserveren?

Vragen over het huren of de werking van de portofoons? Of de portofoons reserveren voor een evenement? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Bel: 085 - 744 07 39 of mail naar: info@wenrbeveiliging.nl.

Naar het aanvraagformulier »